Ik vraag jou voor mijn verjaardag.
–  Sandra Scholtes  –

 

Mijn dag is goed begonnen vandaag met een bezoek aan jouw webwinkel. Wat word ik daar blij van, ook van alle mooie teksten op je blog. Bedankt daarvoor.
–  Saskia Verhoef  –

 

Veel succes met Gloria, het lijkt me een hele organisatie maar wel erg de moeite waard! Zoveel als dit soort originele dingen zijn er niet in het leven.
En van de details moeten we het hebben.
–  Marika Voerman  –

 

Verrast.. verwonderd.. geïnspireerd.. gelachen.. geëmotioneerd.. gelukkig!! Simone, jij hebt je doel bereikt!!!! Fantastische winkel.
–  Annieke Zandee  –

 

Wat een ontzettende gezellige site. Heel veel succes. Ik heb heel veel glimlachjes op mijn gezicht gehad tijdens het lezen.
–  Mary Scheffer  –

 

Alles is bijzonder, ik ben er helemaal stil van.
–  Sandra  –

 

Je winkel tovert een glimlach op mijn gezicht. 
–  Linda –
www.lindarampen.nl

 

Ik heb nu al verschillende keren iets gekocht, en altijd, altijd, al-tijd tevreden. Dit is de plek om te zijn als een gewoon cadeautje niet goed genoeg is, als je een alles overstijgend, raakt-je-tot-in-je-ziel cadeautje nodig hebt. Heel eerlijk gezegd kom ik ook regelmatig even kijken, gewoon zonder iets te kopen, als ik de wereld even niet meer begrijp. Nu klink ik als een gigantische dramaqueen, maar dat ben ik van kinds af aan al geweest. Als ik dan in moeizame tijden naar de producten kijk en de liefde waarmee ze gemaakt zijn, valt alles meteen weer op zijn plek. Dankjewel Simone,
–  Rachel –
www.rachelyves.com

 

Voorzichtig de deur geopend…. en niet meer weg te slaan, een kaarsje aangestoken voor liefde in de hele wereld, en alles even goed bekeken… ik hoop dat ik een keer terug mag komen, het was erg gezellig in je winkeltje en ik heb vaak even gelachen… fijn!!
–  Elsa de Geus  –

 

Wat een zalig plekje om even rond te kijken. Ik hoor het belletje rinkelen als ik met een verdubbelde longinhoud en verlicht hoofd weer naar buiten stap. Hier kom ik zeker terug. Nu nog even niet te gulzig, eerst even koesteren.Dank je wel Simone!
–  Marianne  –

 

Gister kreeg ik een prachtige verrassing als verlaat verjaarscadeau. De liefste, mooiste kledinglabels ooit. Wat een genot deze en alle andere mooie kleinoodjes op Gloria te ontdekken. De zon schijnt!
–  Rian  –
www.rianknop.nl

 

Wat een geweldig leuk snuffelwinkeltje. Ik heb ontzettend gelachen om al je creatieve ideetjes! Hoe kom je er op!! Hij staat bij mijn favorieten en ik kom zeker terug voor een cadeautje! Hier worden we weer vrolijk van!
–  Mirjam Maasland  –

 

 

Simone, fantastisch wat jij doet!
–  Connie de Graaf  –
www.kunstpostwijchen.webklik.nl

 

Zeer originele winkel. Sweet.
–  Sietske Groenhart  –
www.schrijfeengoedboek.nl

 

Het hebben van een leuk idee is één. Het hebben van meerdere leuke ideeën is twee. Maar er dan ook nog een heleboel omzetten in geweldige diensten en hebbedingen, waar heel veel mensen blij van worden, dat is de ware Kunst. Geweldig dat je je niet laat beperken tot één genre. Petje af voor de levenskunst die van je ideeën afstraalt. En o, ja, de service van Gloria is een dikke tien! Echt een winkel (en blog) om regelmatig terug te komen.
–  Femke  –
www.femkools.nl

 

Ik ben inmiddels 70, werk nog volop maar haat alles wat met computers te maken heeft. Ik ben een mensenmens: kijk, hoor en zie liever. Ik kan dan ook maar net mijn e-mails openen en beantwoorden maar dan stopt het toch echt. Vandaag kreeg ik het blad ‘Flow’ in handen en zag daar jouw etiketjes. Ik wilde ze meteen hebben maar ja….. kreeg jouw site open en zit inmiddels een dik uur naar al dat geweldige leuks te kijken en heb ook al minimaal 10 vriendinnen gebeld hetzelfde te doen. Die vielen van verbazing van hun stoel dat ik die niets met computers heeft hun dat vertelde. Grappig he hoe iets kan lopen. Ik kijk vol verwachting uit naar mijn eerste bestelling. Er volgen er beslist meer. Hartelijk dank voor het kijkplezier. Misschien heeft de computer toch nog leuke kanten…
–  Andy Rijnbende  –

 

Wat een heerlijke mooie kadootjes heb je bedacht….. Ik ben al aan het verzinnen voor wie en wat ik ga aanschaffen, maar eigenlijk wil ik het allemaal eigenlijk voor mezelf houden.. Ik ben er helemaal blij van geworden en heb al een paar ideetjes.
–   Judith Verkooijen  –

 

Vertel beslist aan alle klanten die nog steeds de drempel van je winkeltje niet zijn overgestapt dat hier allerhande GRATIS belevenissen en andere zaken voor het grijpen liggen. Zo heb ik hier het gevoel ‘enorme rijkdom in mijn hart’ gevonden: gratis! Vind dat maar eens in een ander winkeltje! Verder ging ik naar buiten met kippenvel en inspiratie én hoop in de toekomst en ‘last but not least’ een geluk dat ik je ken. Toen zat mijn boodschappentas vol, en ging ik naar buiten zonder iets gekocht te hebben… maar met de belofte weer terug te komen.
–  Patricia  –

 

 

Een reactie op de entree van je winkeltje: het moet technisch toch mogelijk zijn om in elk geval het geluid van de winkelbel bij het enteren van deze site te horen? Dat lijkt me echt nog een sfeerverhogend idee! En die hond denk ik er inderdaad maar gewoon bij, die ligt ergens rustig in de hoek te slapen.
–  Janine Kool  –
www.janinekool.com

 

Wat een heerlijke winkel! Ik ga zo dadelijk iets bestellen (kledinglabels en bomenplattegrond) en daar word ik nu al blij van!
–  Elize  –