Haar opsteken ander kapsel

Ander haar

 
Heb je je haar eindelijk lang: ben je het soms ineens zo zat. Je hebt alles van paardenstaart tot knot al met zere armen voor de spiegel uitgeprobeerd maar dat voldoet steeds niet aan het beeld dat je hebt van ‘ander haar’. Troost je: het bestaat. Het enige dat je nodig hebt is een spiegel én mij.
 

Ik heb jarenlange ervaring met lang haar, heel veel clips, spelden en elastieken én heel veel geduld: dé ideale ingrediënten voor het uitproberen van verschillende kapsels. Zoals je vroeger deed met je vriendinnen, liefst avondenlang voor het uitgaan, maar waar het nu eigenlijk nooit meer van komt.

 

Net zoals je er vaak niet aan denkt om een afspraak te maken bij de kapper om je haar te laten opsteken voor een goed feestje, tenzij je zelf de bruid bent. Of dan zit het weer te stijf of kun je het nooit en te nimmer meer nadoen. Bij mij mag je al je dromen, wensen en haarattributen meenemen. Ik zorg voor een goeie spiegel, een kopje ideale cappuccino, chocola en koekjes of een glaasje wijn. Bij jou thuis mag ook: als je dan maar wel hetzelfde serveert 😉

 

Kijk alvast maar eens de volgende filmpjes op Youtube: Kun je alvast een beetje oefenen. Maar kom je er zelf niet uit: kom dan naar mij. Je bent van harte welkom.

 

Prijs voor een uur kapsels uitproberen: € 75,=

Afspraak maken? Klik hier.