Geschenkdoos met kijker, 15 stereodia’s en boekje met verhalen

 
Een prachtige perspex geschenkdoos op maat met een stereokijker en vijftien dia’s waarin je diepte kunt zien, begeleid door vijftien verhalen in het boekje ‘Ergens tussen schaamte en geluk’.
 
Ik fotografeerde interieurs en stille gebeurtenissen en voorzag elke dia (waarin je dus diepte kunt zien) van een verhaal. Verhalen die ik schreef over het thema ‘Ergens tussen schaamte en geluk’. In dit gebied liggen prachtige alledaags herkenbare situaties waarin we ons voor van alles kunnen schamen, zoals:
– de schaamte die je voelt als je zwaait naar iemand die jou niet ziet of
– je schamen als je derde kus verdwijnt in de lucht omdat de ander al na twee welkomstzoenen ophoudt. Zéker als je daar de situatie levendig bij voor kunt stellen als je de bijbehorende dia ziet.
 
Bij het kijken in een stereokijker ervaar je geheid een geluksmoment. Het roept het gevoel op van de wonderbaarlijke wereld van de viewmaster en de kijkdoos van vroeger.
 
De perspex doos is gesigneerd en op maat vormgegeven in een oplage van vijf. Het boekje is vormgegeven door Biskaje, studio voor Grafisch Ontwerp. Ik leerde de oude techniek van ‘stereofotografie’ van meneer Steketee van de Vereniging voor Stereofotografie.
 
Het is één van de mooiste geschenken die je iemand kunt geven, wat mij betreft. Het boekje is gesigneerd.
 
Prijs van de geschenkdoos met kijker, 15 stereodia’s én het boekje met de bijbehorende verhalen: € 275,-
 
Bestellen: klik hier.