Kinderpartijtje visjes vangen!

Wilt u een kinderfeestje organiseren?
Huur Winkel Gloria in voor een onvergetelijk partijtje!

 

Wij verzorgen een ontzettend leuke én leerzame middag. Onze ervaring is dat er de hele tijd blij wordt gevochten om een plekje vooraan bij het aquarium te bemachtigen. De ‘Oh’s! en Ah’s! zijn niet van de lucht. Lachend moeten we ons losrukken om naar huis te gaan, de gevangen visjes gaan weer terug in de sloot aan het einde van de da

 

Grootte van de groep:
Maximaal 8 tot 10 kinderen (kleinere groep kan ook) met u en nog 1 extra volwassene.
Wanneer:
Van mei tot oktober (dan zitten er veel visjes in de sloot) doordeweek of in het weekend
Duur:
Twee uur
Waar:
Een sloot in uw buurt, of een sloot in de buurt bij ons tuinhuis in Leiden
Begeleider:
Mijn eigenste man! Martin heeft met zijn tweelingbroer (eeneiig, ja, echt!) zijn hele godganse jeugd op slootkanten gelegen om visjes te vangen en beheerst dit na vele, vele gelukkige jaren tot in de perfectie. Samen met zijn broertje ontwikkelde hij de geheime methode (zonder netje, zonder emmer, zonder hengel) die goud waard is en waar je je hele leven iets aan hebt.

 

De kinderen leren een geheime methode om gegarandeerd visjes en kevers te kunnen vangen in een sloot en waar je een goede sloot aan kunt herkennen.

 

De gevangen visjes, torren en watersalamanders (als we geluk hebben) worden ter plekke in een aquarium gezet zodat iedereen van dichtbij alles heel goed kan bekijken. Voor ieder kind is er een vergrootglas te gebruiken om de adembenemende vangst van heel dichtbij te kunnen bestuderen. Ook volwassenen raken niet uitgekeken. Echt, je weet niet wat je ziet!

 

Prijs: € 195,= euro regio Leiden
Buiten Leiden komen er reistijd en -kosten bij.
Afspraak maken? Klik hier.