Het bedrijf ‘Klussen & kletsen’ inhuren

 
Mijn man en ik zijn samen een bedrijfje begonnen: ‘Klussen & Kletsen‘: mijn man komt klussen, en ik kom kletsen. Dat wil niet zeggen dat mijn man niet kan kletsen, maar we komen om hard te werken!
 
Tijdens het kletsen doe ik namelijk ook de strijk, plak ik je foto-albums in, lees ik de krant voor, zet ik koffie voor je, bak ik een taart, braad een kip, pas ik op de hond, vang de kinderen op uit school, neem pakketpost aan die wordt bezorgd en geef ik mijn man alle spijkers en gereedschap aan die hij nodig heeft zodat het lekker extra snel gaat en jij je helemaal nergens mee hoeft te bemoeien als je dat niet wilt. Je hoeft zelfs geen gereedschap in huis te hebben, want dat nemen we zelf mee.
 
Kortom: als je ons inhuurt heb je gegarandeerd betrouwbare én gezellige kwaliteit in huis. Niet alleen voor jezelf, maar ook en vooral als cadeau voor een ander.
 
Overal zijn wel schilderijtjes en lampen op te hangen!
 
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar in alle huishoudens zijn er schilderijtjes en lampen op te hangen, mist er altijd wel ergens een plank in een kast, staat er al weken een spiegel op de grond die eigenlijk tegen de wand moet of hangt de kapstok al jaren scheef. De redding is nabij: huur ons in, en je hebt het gegarandeerd naar je zin. Wij ook, want we zijn werkelijk dol op klussen. Als er geklust wordt, wordt er trouwens niet gekletst, tenzij we daar natuurlijk ook voor zijn ingehuurd. We zijn goed in klussen, maar we zijn ook heel goed in opruimen en ordenen.
 
Naast klussen zijn we dus ook in te huren om:
– je huis op te ruimen (ook bv. handig voordat je gaat verhuizen)
– je schuur, bijkeuken of garage eens een keer goed onder handen te nemen
– creatief kastruimte te realiseren (bv. plankjes in de meterkast)
 
Dit aanbod heeft de winkeljuffrouw van Winkel Gloria bedacht, omdat haar man dol is op timmeren en zij van weinig dingen blijer wordt dan van het mooier, beter en praktischer maken van haar huis. En dat wordt allemaal nog stúkken leuker als er iemand is die daarin geduldig met je meedenkt, je meehelpt alle meubels eindeloos te blijven verschuiven zonder te morren en die voor je heen en weer rijdt naar de gamma, de milieustraat of naar de glasbak. Zo maken we samen je huis mooier, ruimer, praktischer en gezelliger, en wat is er fijner dan dat. Het zou in elk geval voor mij het állerleukste cadeau zijn om te krijgen.
 
Prijs: € 75,= per uur (en dan komen we samen)
€ 125,= per 2 uur
€ 225,= voor een halve dag!
 
Exclusief:
-materiaalkosten
-BTW
-reistijd en -kosten
 
Afspraak maken? Klik hier.