Loket met gouden tips

Loket voor gouden tips!

 

 

Aan het loket van Simone de Jong krijg je niet te zien en te horen wat je verwacht, maar wel wat je hoopt te zien en mee te maken.

 

Stel: je geeft een borrel voor je personeel, of je viert je verjaardag, of organiseert een fijn buurtfeestje of receptie. Dan is het wel fijn als er ook iets leuks gebeurt zoals een loket waar je gasten aan kunnen schuiven en een onvergetelijk moment beleven.

 

Je kunt aan het loket namelijk gouden tips en gratis cadeaus ontvangen, kunst van de kunstenaar zelf en/of van anderen bekijken, familiefoto’s zien, een brandende vraag stellen en/of een een abonnement afsluiten op gouden tips.

 

De tips komen uit talloze laatjes in vele oude ladekastjes die het decor zijn van het loket. Je raakt er niet op uitgekeken terwijl je een nummer kiest en wordt verrast. Aan het loket worden hard lachend de leukste gesprekken gevoerd én af en toe even geslikt van ontroering.

 

‘Het loket’ is te huur voor festivals, feesten en partijen. Je kunt echter ook een privébezoek aan het loket reserveren (individueel of met groep) in het atelier van Simone de Jong in Leiden. Van harte welkom! En ook voor kinderen áltijd aandacht en een verrassing. Het loket kan werkelijk overal opgebouwd en geïmproviseerd worden (zie foto’s): mooi in een nisje, in een hoekje, aan een opengeschoven raam of middenin een open ruimte.

 

Prijs loket inhuren voor een dagdeel of gehele dag:
in overleg

 

Bezoek aan het loket in Leiden in atelier individueel:
€ 75,= per uur
Bezoek aan het loket in Leiden in atelier met groep:
in overleg
Afspraak maken of overleggen? Klik hier.