verkoopinformatie

De planken in de winkel liggen vaak gezellig vol. Maar soms is de voorraad er op drukke dagen ineens doorheen. Daarom heeft Winkel Gloria geen ‘winkelmandje’ dat je digitaal kunt vullen en af kunt rekenen. Het goede nieuws is echter dat bestellen heel simpel gaat en ook nog eens supersnel.

Bestellen:
-jij stuurt mij een e-mail met wat je wilt (én alvast je adres)
-ik kijk of ik de artikelen die je wilt hebben in huis heb
-ik mail jou mijn rekeningnummer
-jij maakt het bedrag over
-ik stuur je bestelling als de razende bliksem naar je op
En klaar is Kees, zo simpel als wat. Kan allemaal zelfs op één en dezelfde dag.

Cadeauverpakking:
Winkel Gloria kan een door jou gekocht cadeau direct naar de ontvanger opsturen met een persoonlijk geschreven boodschap voor een kleine meerprijs in overleg (minimaal € 2,50). Je ontvangt er dan een foto van die ik je mail, zodat je precies weet hoe het (ingepakte) cadeau dat je per post schenkt eruitziet.

Overige verkoopinformatie:
-In de winkel ‘Gloria’ zijn alle prijzen exclusief verzendkosten. Waar deze worden vermeld, zijn deze gebaseerd op verzenden binnen Nederland.
-Garantie wordt niet verstrekt, wel heel veel zorg aan het maken van de artikelen en het verzorgen en inpakken van de bestelling.
-Winkel ‘Gloria’ is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen die het gebruik van een artikel met zich mee zou kunnen brengen.
-Als je niet tevreden bent: dan stuur je je bestelling gewoon terug. Zo is de winkeljuffrouw.
-De artikelen kunnen worden afgehaald in Leiden, of worden per post verzonden.
-Als een factuur gewenst is, dit graag even aangeven bij de bestelling.
-Bestellingen boven de 50 euro worden in principe aangetekend verzonden.

de winkel

Winkel Gloria heeft twee rubrieken:
-te koop (artikelen)
-te huur (diensten)

Naast artikelen biedt Winkel Gloria ook diverse diensten aan die je in kunt huren voor jezelf of als cadeau aan iemand anders, zoals het geven van handtekeningles, aanschuiven aan het loket met ‘Gouden tips’ of je huurt me in om op je verjaardag naast een oude tante te zitten om al haar verhalen die iedereen al kent enthousiast en blij aandachtig aan te horen.

Het concept:
In Winkel Gloria vind je elke keer weer nieuwe dingen én goeie cadeautjes voor jezelf, en voor anderen. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld. Winkel Gloria is een plek waar je altijd rond kunt dwalen om je hoofd leeg te maken en al rondstruinend de tijd vergeet, ontdekkingen doet en op ideeën komt. Ik heet je welkom, van hárte welkom. Kom gerust binnen en kijk rustig in het rond. Ik hoor het graag als je me nodig hebt.

Artikelen aanbieden:
De artikelen die ik te koop aanbied zijn meestal van mijzelf, maar Winkel Gloria is ook een podium waarop ik bijzondere artikelen van anderen in de spotlights zet. Mocht je denken dat een product van jouw hand passend zou zijn in mijn winkel, stuur me dan een mail met foto en informatie over het artikel, maar hou er rekening mee dat de winkeljuffrouw streng is 🙂

Inspiratie:
Een kijkje in alles dat mij inspireert kun je nemen op mijn weblog, mijn Instagramaccount, of op mijn pinterestpagina. Het zijn de plekken waar je gratis gouden tips ontvangt, overbodige kennis opdoet, filmpjes kunt kijken en verhalen kunt lezen. Het is de verzamelplek waar ik werk aan mijn archief als basis van mijn werk en mijn winkel. Er is zoveel schoonheid om te delen en: de geest moet waaien, immers.

Gastenboek:
Als je een reactie wilt achterlaten in het gastenboek van Winkel Gloria: graag! Stuur dan een mail en vermeld je eigen website (als je die hebt), dan wordt die vermeld bij je reactie (als je dat wilt). Anoniem kan natuurlijk ook en Winkel Gloria ‘liken’ op facebook en me volgen op Instagram wordt vanzelfsprekend enorm op prijs gesteld.

Kopje de winkeljuffrouw

De winkeljuffrouw van Winkel Gloria is Simone de Jong (www.simonedejong.nl)

Terwijl zij rustig droomde over het openen van een winkel deed ze de kunstacademie en leerde via verschillende werkomgevingen creatief ondernemen. Ze raakte gespecialiseerd in (mee)denken buiten de gebaande paden. Steeds vaker werd ze voor van alles gevraagd: van het vormgeven van etalages, het schrijven van teksten, het geven van kledingadvies, het vormgeven van tentoonstellingen tot het creatief meedenken in businessplannen.

En laat dit nou állemaal samenkomen in het aanbod van Winkel Gloria. Alsof het zo moest zijn, uiteindelijk. En hoe het verder gaat, dat weet de winkeljuffrouw niet. Dat laat ze maar los, ze ziet wel wat het leven haar verder brengt en laat zich daarin graag verrassen.

Kopje verkooppunten

LEIDEN

Van Manen aan tafel – serviezen, brood, chocola, tafellinnen, accessoires

DEN HAAG

Wauw – Wild & Unique Ware house

DORDRECHT
Villa Augustus – hotel, markt, restaurant, tuin