Geef een vriendin cadeau

 
Ik verlangde vroeger naar een oma. Ik had geen oma’s, althans: ze waren er natuurlijk ooit wel, maar niet meer toen ik ze nodig had om me bijvoorbeeld te leren borduren en om gezellig thee bij te gaan drinken met heel veel chocolaatjes. Een oma die speciaal voor mij cola in huis zou halen, of warme chocolademelk zou maken. Het is met al die cola en chocolademelk uiteindelijk helemaal goed gekomen, en ik leerde nog borduren ook, omdat mijn moeder een oma voor mij vond. Een oudere mevrouw bij ons uit de buurt. Een oma voor af en toe een dag, en gelukkig dat ik met haar was!
 
Zo kun je soms ook weleens een fijne nieuwe vriendin voor één dag gebruiken. Die net als je oma eerlijk tegen je is. Die zegt wat je staat en wat niet. Die fijn een kopje thee voor je zet terwijl ze naar je luistert en die je helpt je tassen sjouwen als je samen boodschappen hebt gehaald bij de supermarkt.
 
Soms wil je even níet op stap met je waardevolle vriendinnen waar je altijd al heel gezellig mee rondsjouwt, maar met een nieuwe, met nieuwe ideeën en een andere kijk op de wereld dan je gewend bent. Die je meeneemt naar andere winkels dan waar je normaal komt en álle tijd voor je heeft. Kom daar maar eens om.
 
Een vriendin voor één dag kijkt met je mee als je een kledingwinkel binnenkomt. Die ploegt niet terwijl ze met je meekijkt ook voor zichzelf alle kledingrekken door, maar heeft alle aandacht voor jou. Of je nou een nieuw servies gaat kopen, andere gordijnen of een jurk waar je al weken over twijfelt. Met een vriendin voor één dag kun je alle issues bespreken waar je met je eigen vriendinnen niet aan toekomt, en die zegt niet snel ‘jajaja’ omdat ze al je verhalen en jou maar al te goed kent. Met een vriendin voor één dag kun je praten en winkelen, terwijl zij je laat zien welke tijdschriften ze leest, en welke boeken ze leuk vindt. Ze vertelt je wat haar favoriete recepten zijn en laat je zien hoe ze haar favoriete soep maakt. Als je wilt.
 
Ik ben natuurlijk niet de ideale vriendin, heb bovendien al een man en meerdere vriendinnen en ben zéker geen therapeut, maar soms is het zo leuk om een wildvreemde te ontmoeten om je levensvragen van dat moment aan te stellen. Soms gebeurt dat vanzelf in de trein, of als je in een restaurant onverwacht aan de praat raakt met een onbekende. Van die ontmoetingen waar je met veel plezier aan terug denkt. Omdat je leert, anders ziet, jezelf ineens dingen anders hoort verwoorden. Vanaf nu kun je het zelf regelen door mij in te huren. Het leven kan zo leuk en bovendien gemakkelijk zijn.
 
Huur een vriendin voor een halve dag of geef er één cadeau: € 175,-
Huur een vriendin voor een hele dag of geef er één cadeau: € 295,-
 
Afspraak maken? Klik hier.