Bomen-plattegrond en een mooi dagje Leiden – Tijdelijk uitverkocht

In Leiden ligt een prachtig park: het plantsoen. Het ligt er al honderden jaren en is bijzonder aangeplant door landschapsarchitect van der Pauw (geïnspireerd door Zocher). Vlak bij je eigen huis gebeuren en groeien er vaak de mooiste dingen, zonder dat je dat eigenlijk echt weet.

 

Op een dag ben ik met een vriendin, die heel veel van bomen weet, alle bomen in ons buurtpark in kaart gaan brengen. Ik kan het iedereen aanraden. Het was typisch zo’n klus waarmee het lijkt alsof je de hele wereld ineens een beetje onder controle krijgt. En een mooie bómen man! En véél!

 

Mensen buiten Leiden zullen denken: ‘Wat heb ík daar nou aan?’ Aan zo’n bomenplattegrond? Maar als ik je er nou een eigen ‘Programma voor een leuke dag in Leiden‘ bij geef? Kom je dan naar onze mooie stad? Dan vertel ik je álle geheimen.

 

Ik weet namelijk de allerleukste winkeltjes, waar je het best kunt eten en op welke terrasjes je het langst in de zon kunt zitten. Wel eerst de kaart kopen natuurlijk, dan krijg je de tips er gratis bij. Beloofd. En dan moet jij mij beloven dat je mij de foutjes meldt die je eventueel in de kaart tegenkomt.Want die zitten er vast in. Ik weet ook niet alles.

 

De plattegrond is gedrukt op kalkpapier van 57 x 44 cm.

 

Prijs: € 17,50 – TIJDELIJK UITVERKOCHT!

Bestellen: klik hier.